Hoppa till huvudinnehållet
Ge en gåva
Ge en gåva

Swisha en gåva

Ingen människa ska behöva må så dåligt att självmord blir den enda vägen ut. Tack för att du hjälper oss att rädda liv!

1. Välj beloppAnge ett giltigt telefonnummer

När du ger en gåva sparas dina uppgifter. Läs mer här.

Vill ert företag arbete långsiktigt med att förebygga självmord?

Gör en investering för att förebygga självmord och minska psykisk ohälsa. Fler modiga företag måste lyfta frågan om självmord på sin arbetsplats. Är ni ett av de dem som vågar bryta stigmat och minska siffran på fyra självmord om dagen?

Kontakta mig, så berättar jag mer om hur vi kan hjälpa varandra.
Kajsa Hagskog, företagsinsamling och stiftelser
Mail: kajsa@suicidezero.se
Telefon: 070-853 04 67

 

Bli vårt partnerföretag

Gör en investering för ditt företag och dina medarbetare. Tillsammans med Suicide Zeros partnerföretag arbetar vi långsiktigt för att bryta tystnaden kring självmord och öka engagemanget och kunskapen kring vår fråga. Vi lägger tillsammans upp en årsplan med aktiviteter för att ni som företag ska få ut maximalt av vårt samarbete och för att vi på Suicide Zero ska uppnå vårt mål med att sprida kunskap och rädda liv. Se några exempel på företagssamarbeten här.

 

Bli ett stödföretag

Kanske vill ni stödja Suicide Zeros arbete under en begränsad tid, starta en insamling eller sälja en speciell produkt eller tjänst till förmån för vårt suicidpreventiva arbete? Kanske skänka en del av månadens vinst? Hör av dig till kontakt@suicidezero.se och berätta om ditt företagsprojekt, så skickar vi den information och det material ni behöver. Se några exempel på företagssamarbeten här.

 

Tack till våra partnerföretag!

Pratamera.nu erbjuder modern psykologmottagning online. Bakom Pratamera.nu står yrkesverksamma personer som brinner för att bidra till ett bättre mående. De har psykologer och psykoterapeuter med bred kompetens, lång erfarenhet och språkkunskaper från en rad olika verksamheter. Vem som helst kan vända sig till dem för att få hjälp då de är en del av den offentliga hälso- och sjukvården. Pratamera.nu bidrar av sitt överskott till Suicide Zeros arbete under tre år.

 

High 5ive Music är en musikbyrå och arrangör som arbetar med artister främst inom den alternativa metal-, hardcore- och rockscenen. Bland många andra bidrag och engagemang för att lyfta frågan om självmord, arrangerar de musikfestivalen Summer Fest varje år och ger sedan 2020 ut albumet ’Låtar För Livet’ till förmån för Suicide Zero.

 

Capio Sverige är Nordens största vårdgivare med både digitala och fysiska mottagningar. Vi kommer under 2023 att genomföra ett flertal initiativ tillsammans, bland annat internutbildningar, föreläsningar, stödmaterial och en kampanj för att öka kännedomen om att förhindra självmord.

 

Tack till våra stödföreningar inom idrotten!

Degerfors IF, Fotboll. Läs mer om Degerfors IF.
Eskilstuna United, Fotboll. Läs mer om Eskilstuna United här.
Luleå Basket, Basket. Läs mer om Luleå Basket.
Redbergslids IK, Handboll. Läs mer om Redbergslids IK.
Staffanstorps HK, Handboll.Läs mer om Staffanstorps HK.

 

Tack till våra goodwillföretag 2021!

Varmt tack till alla företag som bidragit genom att rabattera sina tjänster eller på andra sätt bidrar till arbetet med suicidprevention: Retriever, Lawly, Authority, My Newsdesk, B3 Consulting Group, Kbt-gruppen, Hellstens Glashus, Scandic Malmen, Åkestam Holst och BKRY, Maria Modig AB, Rundis, Fortnox, Digital Djungel, Juno Public Relations, All Ears, Rhyme Sthlm, Human&heart, Mira och Thilda Berglind, Duni, Janice, SYLVE, Johan Eliasson, Anders Sköldqvist, Christopher Linden och fotograf Rasmus Lindahl.