Hoppa till huvudinnehållet
Ge en gåva
Ge en gåva

Swisha en gåva

Ingen människa ska behöva må så dåligt att självmord blir den enda vägen ut. Tack för att du hjälper oss att rädda liv!

1. Välj beloppAnge ett giltigt telefonnummer

När du ger en gåva sparas dina uppgifter. Läs mer här.

Stöd oss i vårt arbete med att rädda liv

Alla gåvor är värdefulla, stora som små.

Självmord går att förhindra genom kunskap och förebyggande åtgärder. Din gåva gör det möjligt för Suicide Zero att utbilda medmänniskor, påverka beslutsfattare och finansiera forskning om självmord. Liv kan räddas – ge en gåva idag, eller stöd vårt arbete långsiktigt genom att bli månadsgivare.

Gåvoshop

Genom att köpa en produkt från Suicide Zero stödjer du vårt arbete och visar dessutom att självmord är något vi behöver prata mer om.

Minnesgåva

Vi kan inte få tillbaka dem vi har mist, men vi kan hjälpas åt att skapa mening i en meningslös död genom att tillsammans minska tabun kring självmord. Ge en minnesgåva i samband med en begravning och hedra minnet av en kär anhörig eller vän.

Tänd ett digitalt ljus

Tänd ett digitalt minnesljus för någon du saknar, så stödjer du samtidigt Suicide Zeros livsviktiga arbete. Ljuset skickas direkt till din mobiltelefon, tillsammans med namnet på personen du har tänt ljuset för.

Testamentera

Tack vare testamentesgåvor kan Suicide Zero öka kunskapen kring hur stort problemet med självmord är och hur vi på alla nivåer i samhället kan förhindra dem. Om du har arvingar så har de laglig rätt till hälften av din kvarlåtenskap. Resten kan du själv välja att fördela hur du vill. Du kan till exempel välja att ge ett valfritt belopp, eller en andel av ditt arv, till Suicide Zero.

Swedbank Humanfond

Självmord går att förhindra genom kunskap och förebyggande åtgärder. Genom Swedbank Humanfond kan du kombinera ett långsiktigt sparande och samtidigt stötta Suicide Zeros arbete. Ditt sparande bidrar till att rädda liv.