Hoppa till huvudinnehållet

Stöd oss i vårt arbete med att rädda liv

Alla gåvor är värdefulla, stora som små.

Med din gåva kan vi öka kunskapen om suicid bland allmänheten och tillsammans minska tabun kring självmord och psykisk ohälsa. Vi kan också påverka politiker och beslutsfattare och ge dem konkreta lösningar på vad de kan göra för att förebygga självmord. Stöd vårt arbete långsiktigt som månadsgivare, eller med en engångsgåva. Alla gåvor är värdefulla och hjälper oss i vårt arbete med att rädda liv!

Gåvoshop

Självmord är något vi kan, vill och måste prata om. I vår gåvoshop hittar du produkter som öppnar upp för samtal.

Minnesgåva

Vi kan inte få tillbaka dem vi har mist, men vi kan hjälpas åt att skapa mening i en meningslös död genom att tillsammans minska tabun kring självmord. Ge en minnesgåva i samband med en begravning och hedra minnet av en kär anhörig eller vän.

Testamentera

Tack vare testamentsgåvor kan Suicide Zero öka kunskapen kring hur stort problemet med självmord är och hur vi på alla nivåer i samhället kan förhindra dem. Om du har arvingar så har de laglig rätt till hälften av din kvarlåtenskap. Resten kan du själv välja att fördela hur du vill. Du kan till exempel välja att ge ett valfritt belopp, eller en andel av ditt arv, till Suicide Zero.

Tänd ett digitalt ljus

Tänd ett digitalt minnesljus för någon du saknar, så stödjer du samtidigt Suicide Zeros livsviktiga arbete. Ljuset skickas direkt till din mobiltelefon, tillsammans med namnet på personen du har tänt ljuset för.