Hoppa till huvudinnehållet

Modiga företag

Var med och bryt tystnaden kring självmord.

Psykisk ohälsa är i dag den vanligaste orsaken till sjukskrivning och kostar samhället och företag flera miljarder kronor varje år. Det går inte att mäta vad det kostar i mänskligt lidande. Cirka 1 500 personer tar sitt liv i Sverige varje år. Det är fyra personer om dagen. Vad som sker i spåren av pandemi, lågkonjunktur och ett Europa i krig kan vi ännu bara ana. Vi måste öka takten med att minska självmorden. Vi behöver större ekonomiskt stöd och vi vill att fler företag engagerar sig.

Hör av dig och berätta om ditt företag, så berättar jag mer om hur vi kan hjälpa varandra. (Tyvärr har Suicide Zero ingen möjlighet att stötta andras verksamheter ekonomiskt.)

 

Kajsa Hagskog, företagsinsamling
kajsa@suicidezero.se
Telefon 070-853 04 67

Ge en gåva

Med en valfri gåva kan ditt företag bidra till Suicide Zeros arbete med att minska antalet självmord och stigmat kring psykisk ohälsa. Du kan betala med kort, swish eller faktura. Varmt tack!

Exempel på företagsinitiativ

Här hittar du några exempel på kreativa initiativ till stöd för Suicide Zeros arbete.

Ung företagsamhet

Många UF-företag vill stödja Suicide Zeros arbete genom att ge en del av vinsten eller skänka en andel per såld produkt eller tjänst. Det är vi mycket tacksamma för. Här berättar vi hur ni kan gå tillväga för att engagera ert UF-företag.

Läs mer om UF-företag här.

 

Ska ditt företag samla in pengar till Suicide Zero?

Suicide Zero i siffror

Här hittar du både intressanta siffror relaterade till Suicide Zero samt fördjupande dokument och länkar.

Logotyper på företag som stöttar Suicide Zero