Hoppa till huvudinnehållet
Ge en gåva
Ge en gåva

Swisha en gåva

Ingen människa ska behöva må så dåligt att självmord blir den enda vägen ut. Tack för att du hjälper oss att rädda liv!

1. Välj beloppAnge ett giltigt telefonnummer

När du ger en gåva sparas dina uppgifter. Läs mer här.

Hjälp oss att minska självmorden med ditt UF-företag

Många UF-företag vill stödja Suicide Zeros arbete genom att ge en del av vinsten eller skänka en andel per såld produkt eller tjänst. Det är vi mycket tacksamma för. Här berättar vi hur ni kan gå tillväga för att engagera ert UF-företag.

Så sätter man enklast in gåvor till Suicide Zero

Det enklaste sättet för UF-företag att sätta in gåvor till Suicide Zero är att starta en egen insamling, där man kan välja UF-företag som insamlingsprojekt. På den egna insamlingen kan man göra insättningar på flera olika sätt. Insamlingen kan sedan växa genom att delas och spridas inom UF-företagets nätverk och sociala medier, och företaget kan följa hur insamlingen utvecklas över tid.

 

Det går även bra att sätta in gåvan till Suicide Zeros plusgirokonto 90 03 98-9 eller bankgirokonto 900-3989. Ange tydligt vem som är avsändare; både UF-företagets namn och gärna en kontaktperson.

 

Informationsmaterial

Vi har tyvärr inte möjlighet att producera unika material till UF-företagens marknadsföring, men delar gärna med oss av vårt informationsmaterial. Kontakta oss för mer information. Tänk på att UF-företag inte får använda Suicide Zeros logotyp utan tillstånd.

 

Har du funderingar kring hur du ska gå till väga för att skapa och driva ett UF-företag kan du hitta vägledning på Ung Företagsamhet webbplats.

 

Har du frågor eller vill du beställa material?

Skriv ett mail där du berättar kort om er UF företag och på vilket sätt det kommer bidra till suicidprevention till kontakt@suicidezero.se. Vi delar med oss av material som ditt UF-företag kan använda i er marknadsföring.