Hoppa till huvudinnehållet
Ge en gåva
Ge en gåva

Swisha en gåva

Ingen människa ska behöva må så dåligt att självmord blir den enda vägen ut. Tack för att du hjälper oss att rädda liv!

1. Välj beloppAnge ett giltigt telefonnummer

När du ger en gåva sparas dina uppgifter. Läs mer här.

Idrottshoppet

För tränare/ledare och styrelser inom idrottsvärlden som vill främja psykisk hälsa och förebygga självmord bland barn och unga.

Välkommen till Idrottshoppet

Idrottsrörelsen är en viktig arena för barn och unga och en gynnsam miljö kan främja såväl den fysiska som den psykiska hälsan. Men vi vet att det också förekommer press, stress och osunda miljöer vilken är anledningen till att vi på Suicide Zero nu erbjuder idrottsrörelsen ett grundläggande material för att främja psykisk hälsa och förebygga självmord.

Idrottshoppet är ett digitalt stödmaterial till tränare och ledare i att jobba aktivt för att främja psykisk hälsa och förebygga självmord. Materialet kräver inga förkunskaper och är framtaget i samarbete med ledande suicidexperter.

(Idrottshoppet lanseras 19 september)

Gratis digital utbildning

Lär dig mer om hur du kan skapa förutsättningar för trygghet och inkluderande som gynnar såväl prestation som välmående. Du får också kunskap om psykisk ohälsa, varningssignaler och hur du kan prata med någon som mår dåligt och eventuellt har självmordstankar. Utbildningsdelen tar ca 45 minuter att genomföra.

Vill du fortsätta utvecklas som ledare?

Vi vill gärna skicka dig information om våra webbinarier och annat som kan vara användbart för dig som tränare / ledare inom idrotten.

Vi sparar de uppgifter du registrerar bland annat för att du ska få aktuell information från oss. För mer information, läs gärna vår integritetspolicy.
Ikoner tre figurer oreange

Starta en egen insamling

Du vet väl om att du och din förening kan välja att samla in pengar till Suicide Zeros arbete genom till exempel ett sportevenemang. Starta en egen insamling med din klubb och stöd vårt livsviktiga arbete.